Son Dakika...

Referandum çalışmaları Basın Bülteni

Ana Sayfa » Haberler » Balıkesir » Altı Eylül » Referandum çalışmaları Basın Bülteni
20 Şubat 2017
1515 defa görüntülendi
Referandum çalışmaları Basın Bülteni

CHP KARESİ KIRSALI BOŞ BIRAKMIYOR,REFERANDUMDA “HAYIR” İÇİN MAHALLE MAHALLE, KÖY KÖY GEZİP VATANDAŞLARA HAYIR’I ANLATIYOR.

‘Yalnız Seçimlerde Değil Her Zaman Vatandaşın Yanında Olacaksın’ diyen ve her fırsatta kırsal kesime gidip destek  veren,  Halkın sevgisini kazanan Chp Karesi İlçe Başkanı Onur AYAN ve örgütü geçtiğimiz gün Kocaavşar köyü’ndeydi. Bu sefer CHP’yi anlatmak için değil, siyasi bir çalışma için değil, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olarak, vatandaş olarak halkımıza HAYIR demeliyizi anlatmak için biraraya geldiğini söyleyen AYAN; sözlerine şöyle devam etti.

GREV VE DİRENİŞ,SÖZ,BASIN-YAYIN VE ÖRGÜTLENME HAKKININ BİR KİŞİ TARAFINDAN KONTROL ALTINA ALINMASINA DUR DEMEK İÇİN HAYIR DİYORUZ.

CHP Karesi İlçe Başkanı Onur AYAN ve yönetimi; “Türk vatandaşı olarak arkadaşlarımızla birlikte sahaya inip vatanımız için, bayrağımız için, siyasi parti çıkarına değil Türkiye’mizin geleceği için referanduma kadar neden HAYIR demeliyizi vatandaşlarımıza bu ülkenin vatandaşı olarak anlatacağım. Kocaavşar’da neden hayır dediğimizi anlatmaya geldik. Referandum ile yapılmak istenen şey bir rejim değişikliğidir. Cumhuriyet rejimi, millet egemenliğini devletin organlarıyla yürütür. Ancak getirilmek istenen sistemde bunların tam tersi düşünülüp hayata geçirilmek isteniyor.

Rejim değişikliğini öngören bu anayasa paketi ülkemizde yaşayan her bireyin meselesidir. Egemenliğin sahibi milletimize;getirilmek istenen sistem ile söz milletin olmayacak. Her şey bir kişiye bağlı olacak, bir kişinin dediği olacak,Tek Adam olacak. Biz de söz milletin diyerek, milli iradeye yani Cumhuriyetin ve demokrasinin değerlerine sahip çıkıyoruz. Bu tek adam rejimine hayır demek zorundayız.

VATANDAŞLARIMIZIN BASKIYLA,ZORBALIKLA SUSTURULMAYA ÇALIŞILAN HERKESİN YARARINA OLAN HAYIR OYLARINI ARTTIRMAK İÇİN GECE GÜNDÜZ BIKMADAN USANMADAN ÇALIŞACAĞIZ.

Burada en çok kırsal kesime büyük görev düşüyor. Vatandaşlarımıza rejim değişikliği süslenip püslenerek, halkımızın anlamayacağı dilden anlatılarak ve yanlışlarla halkın düşünmesini engellemeye çalışarak bu referandum için halkımızdan oy almak istiyorlar. Bakın hepimiz Türk çocuğuyuz , biz Cumhuriyetle birlikle seçtiğimiz kişiyi oy kullanarak başa getirdiysek yine oy kullanarak, seçerek koltuğundan indirdik. Bu bizim özgürlüğümüzdür ve şimdi ise bu özgürlüğümüzü elimizden alıp tüm yetkiyi, tüm kararı tek ele bırakıyor, Tek Adama bırakıyor ve biz bunun için HAYIR diyoruz. Biz Muhtarımızı,Belediye Başkanımızı, Milletvekilimizi seçme özgürlüğümüzü kimseye bırakmayacağız.

HAYIR’IN BU SİYASAL TABLODAKİ ANLAMI ONUR’DUR.ANAYASA TASLAĞINA HAYIR DEMEK,ONURLU BİR HAYAT İÇİN ZORUNLULUKTUR.

Bu ülke tarihinde bu yaşadığımız 14 yıl da olmadığı kadar gerilmiş, kutuplara bölünmüştür. Neden HAYIR diyoruz . Çünkü  Hakimi savcıyı milletvekilini bakanı kanunu yasayı yönetmeliği tayin terfi ve atamaları, savaşı barışı, meclisi feshi, ve daha bir sürü gücü bir kişinin ve onun atadığı bir zümrenin eline bırakmak , hangi parti adı ideolojisi ne olursa olsun çok tehlikelidir. Bu meselede inanıyorum ki  referandum da partisi ne olursa olsun vatandaşlarımızın bu çözümsüz gidişata dur diyeceğini ve Türkiye’miz için HAYIR diyeceğini biliyoruz. Bunun içinde mücadelemizi kırsal da vatandaşlarımıza gerçekleri anlayacağı dilden kandırmadan anlatmaya devam edeceğiz. Hergün bir fazla ile HAYIR diyeceğiz.

PARLAMENTONUN,MAHKEMELERİN,ÜNİVERSİTELERİN BİR TEK KİŞİNİN KEYFİ YÖNETİMİNE BAĞLANMASINI ÖNLEMEK İÇİN HAYIR DİYORUZ.

Kahvede abilerimle sohbet ettip her köyde hangi partili olursa olsun, siyasi kimlik ile değil Türkiye Cumhuriyeti’nin evladı olarak anlatacağım. Bugün Kocaavşar pazarında esnafımızla, halkımızla buluştuk, HAYIR’I anlattık.  Bağımsız, özgür ve huzurlu bir ülkenin fertleri olmak için üzerimize düşen sorumluluğu yerine getirerek ‘Hayır’ diyoruz. Bunu mahalle mahalle, köy köy, ev ev dolaşarak anlatacağız. CHP Karesi örgütü olarak aziz milletimizin sağduyusuna güveniyoruz” dedi.

İlgili Terimler : , ,

BALIKESİR’DE HANGİ MASAJ SALONUNDA FUHUŞ KAYDA ALINDI..?

BALIKESİR’DE HANGİ MASAJ SALONUNDA FUHUŞ KAYDA ALINDI..?Balıkesir ilinde masaj salonu adı altında fuhuş yaptığı video kaydına alınan

ERDAL ÖNDER 2019’A BUGÜNDEN DAMGASINI VURDU..?