Son Dakika...

Başbakanımız Sn Binali Yıldırım’a Açık Mektup

Ana Sayfa » Köşe Yazarları » Başbakanımız Sn Binali Yıldırım’a Açık Mektup
26 Eylül 2016

Cumhurbaşkanımız Sn Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere sizin FETÖ PDY ile verdiğiniz mücadelenizi izliyor, yaşadığım bölgede FETÖ PDY yapılanmasıyla ilgili edindiğim her türlü bilgi, belge ve istihbaratı anında ilgili yerlere aktarıyorum. Lakin Ak Parti bünyesinde bulunan öyle isimler var ki, sizlerin göstermiş olduğu hassasiyeti gölgeliyor ve dilim varmıyor ama resmen FETÖCÜLERİ KORUYOR.

Bu isimler kabinede bulunan kendilerine yakın bakanlarımız aracılığı ile FETÖ PDY’den yasal işlem görenleri sizlere masum ve mağdur olarak göstermekteler.

1

Çok uzatmayacağım kimler olduklarını ve neler yaptıklarını raporlar halinde Cumhurbaşkanlığına ilettim zaten.

Ülke genelindeki FETÖ PDY mücadelesi hakkında yorum yapma imkanım yok. Yaşadığım şehir olan Balıkesir’de devletimin FETÖ PDY ile mücadelesiyle bağdaşmayan bazı tespitlerim şunlar;

– 17/25 sonrası FETÖ PDY elebaşısına “Fettullah hocaefendiye saygımız var, sevgimiz var” diyerek methiye düzen A.Edip Uğur’un Balıkesir büyükşehir belediye başkanı olarak hala görevinde bulunuyor olması,

– A.Edip Uğur’un hizmet alımlı görülen danışmanı Aziz Han’ın geçmişte FETÖ PDY elebaşısına metrhiyeler düzmesi, bugün FETÖ PDY’den tutuklanan ve adli işlem görenlerin reklamları ile yayınlar gerçekleştirmesi, darbe girişiminden bir hafta sonra FETÖ PDY elebaşısı için HOCAEFENDİ diye yazması, Ak Parti Balıkesir Mv.Ali Aydınlıoğlu’na NE İŞİN VAR FETÖCÜLERLE diyerek manşet atması,

– Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ve BASKİ’nin FETÖCÜ işadamlarına ihale verip vermediği konusunda bilgi edinme kanunu kapsamındaki başvurulara cevap veremeyip, ticari sır açıklamasıyla bilgi veremeyişi ve fetöcü işadamlarına ihale veremedik bile diyemeyişi,

– Ak Parti Balıkesir il ve ilçe teşkilatlarındaki fetöcüleri sokaklardaki vatandaşlar bile biliyorken bir çoğunun hala görevlerine devam etmeleri,

– Kardeşi FETÖ PDY’den tutuklandığı halde teşkilatlarda görev yapanların görevlerine devam etmesi

– Oğlu FETÖ PDY elebaşısının yanında yaşamını sürdüren ama teşkilat içinde pasif gibi görünse de çeşitli kadrolara insan alımlarında aktif olmaya devam ediyor olması,

– Sn Cumhurbaşkanına hakaret ettiği delillendirilmiş, evine yapılan baskında 1 dolar ve sahte dövizler bulunmuş bir meczubun tutuklandığı cezaevinden yaptığı iftira ihbarı ile hakkında fetöcü muamelesi gören kişinin fetö ile uzaktan bile bağı olmadığı halde hala mağdur ediliyor olması,

– TUSCON’un alt oluşumlarından olan ESİAD üyesi olarak direk veya dolaylı himmet verdikleri herkesçe bilinen bazı isimlerin bugün sokaklarda hala elini kolunu sallayarak dolaşıyor olması,

Bu ve bunun gibi onlarca nedenden dolayı, bugün insanlar yüksek sesle Ak Parti’nin Balıkesir’de fetö ile yeterince mücadele etmediğini söylemeye başladı. Şuna dokunmayalım parti zarar görür, bu bizim enişte, dayı, amca, teyzeoğlu, iş ortağı gibi bahanelerle dokunulmayan her kişi ve olay için göreceksiniz ki en büyük zararı Ak Parti yaşayacaktır. Çünkü bu bahaneleri öne sürenlerin dertleri hiçbir zaman Ak Parti olmamıştır. Hepsinin tek derdi kendi rantlarıdır. Darbe girişimi öncesine kadar bunların facebook hesaplarında fetö elebaşısına methiyeler vardı. Bugün size ulaştırılan mağdurum edebiyatı yapanların büyük çoğunluğunun facebook hesaplarının 2011-2012-2013 hatta 2014 yılı paylaşımlarına bir bakın. Darbe girişimi başarısız olunca hepsi korkuyla o paylaşımları yok ettiler. Sayfaları hepsinin kuşa döndü. Şimdi hepsi mağdur, şimdi hepsi mazlum rolüne kendilerini öyle kaptırdılar ki, neredeyse kendileri bile buna inanacak haldeler. Vakit altın nesile sahip çıkma zamanıdır diyen de mağdurum demekte, fetö elebaşısına methiye düzende. Kapatılan AH-DER bile facebook sayfasına Türk Bayrağı koymayı 16 Temmuz tarihinde akıl edebilmekte, ama sorsanız hepsi masum, hepsi mağdur.

Bu ülkenin birlik ve beraberliğinin korunarak T.C. Devletinin korunması ve yüceltilmesi gerektiğine inanmış bir vatandaşı olarak, devletine ve milletine düşmanlık etmişlere gösterilecek en ufak merhametin ilk fırsatı buldukları anda nasıl ihanete dönüştüğünü siz birebir yaşamış insansınız. Bu nedenledir ki, ülkesini ve insanını seven bir vatandaş olarak sizden ve makamınızdan beklediğim, ihanet maklubesiyle sarhoş olmuşların, biz aydık artık masallarına aldanmayın. Çünkü bu yılanlar gün gelecek kendilerini affedenleri ısırarak intikamlarını almaya devam edecektir.

Devletime ve milletime hizmet yolunuzda Allah yar ve yardımcınız olsun.

Kaydet